Despre Noi

Bine ai venit!

Compania ,,Vadormet’’ SRL a fost înfiinţată în anul 2006, având ca obiectiv principal, dezvoltarea activităţii de producere a articolelor şi decoraţiunilor din fier forjat şi fier sudat. De atunci suntem într-o continuă tendinţă de performare şi dezvoltare a acestui segment pe piaţa din Republica Moldova.

Obiectivul nostru de bază este să oferim fiecărui client cele mai bune soluţii în materie de fier forjat, care să poată satisface gusturile şi necesităţile, chiar şi celui mai pretenţios client.
 Portofoliul lucrărilor noastre este dovada faptului că transpunem în realitate, atât lucrări în stil clasic, cât şi modern, de la lucrări simple, până la cele mai sofisticate. Mereu ne străduim să propunem ceva nou şi atractiv pentru clienţii noştri.

 

Pe parcursul anilor, de lucrările noastre s-au bucurat nu doar clienţii din Republica Moldova, dar şi Germania, Belgia, Louxembourg, Italia, România. Ne mândrim cu faptul că marea majoritate a clienţilor noi, ne contactează la recomandarea clienţilor vachi iar acest lucru ne face să fim şi mai responsabili, abordând individual şi cu mare atenţie, fiecare comandă nouă.

Oferim o gamă completă de servicii pentru realizarea lucrărilor din fier, începând cu consultarea, proiectarea şi terminând cu instalarea şi predarea la cheie a comenzii.

Tindem spre un rezultat frumos, iată de ce vă îndemnăm să faceţi alegerea în favoarea companiei ,, Vadormet’’ SRL, iar noi vom face tot posibilul să vă tratăm cu atitudine profesionistă şi să vă surprindem cu lucrări dintre cele mai frumoase.

Director SRL ,,Vadormet’’


Calmîş Aurel

Echipa Vadormet

Vrem să te ajutăm

Calmis Aurel

Calmis Aurel

Calmis Aurel

Director
+373 69 150 078
Chirtoaca Alexei

Chirtoaca Alexei

Chirtoaca Alexei

Order Manager
+373 69 111 820
Calmis Viorica

Calmis Viorica

Calmis Viorica

Sales Manager
+373 69 150 041

  • Program de lucru: 09.00-18.00, de Luni, până Vineri.

  • ADRESA: MD-2023, Chişinău, str. Transnistria 5/1,

  • tel/fax: +373 22 422 536, 

  • mob/viber: +373691 500 41

  • e-mail: vadormetsrl@gmail.com

  • Scrie-ne, vom fi bucuroși să lucrăm la proiectul tău.